Home

Mă întreabă unii cititori ai blogului cum de nu am mai postat conversații cu Ionas. Adevărul este că nu mai țin pasul (deja) cu ele. Își îmbogățește așa rapid vocabularul și are așa e o energie, că nu e chip să mai stea locului, să discutăm și noi ca oamenii.

Viața cu Ionas la 2 ani și 9 luni e cu siguranță foarte activă. Amuzantă. Plină de surprize. Obositoare. Activă. A, am mai spus, și ce dacă 🙂

Îi place să intre în vorbă cu lumea, dacă spunem Neața unui vecin strigă și el Neațaaaa, a venit Ionas! Povestește de zor întâmplări de la grădi, se laudă că a mâncat tot, raportează tot ce aude, este extrem de curios de tot ce mișcă în jur, se oprește din senin din joacă doar ca să declare I love you, daddy!, zâmbește la mine când port fustă sau rochie și spune că mami e prințesă, se admiră în oglindă când îl pieptănăm și zice că Ionas e preeetyy! și ne ceartă spunând nu e colect! dacă îndrăznim să parcăm neregulamentar o mașinuță. Încă râde în hohote la tot felul de fețe și sunete ciudate pe care le facem și încă este extaziat la orice tip de surpriză, fie ea și o nouă periuță de dinți.

Deci e super distracție la noi în casă, haos, jucării peste tot, dar distracție în general. Ne uităm la el și ne minunăm și ne mirăm și noi cum de ne-a ieșit așa zglubilitic de băiat.

Mai deunăzi, am surprins o frunză căzând din copac și mai că îmi venea să o iau și să o pun la loc. Să îi spun să mai stea puțin, unde se grăbește așa să înceapă toamna. Și uneori parcă îmi vine și lui Ionas să îi zic să mai stea puțin, ce crește așa repede?! Dar aia e, timpul trece, mai bine accept decât să mă lupt cu ideea. Ca să nu mai zic de speranța că ieșim din 2020 și doar doar nu o mai fi pandemie. Speranța moare ultima 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s