Home

Mă scuzați, am întârziat un pic la petrecere! Cam așa mă simt de fiecare dată când aflu despre o chestie despre care o groază de lume știa deja.

Ieri am descoperit Pro TV plus, și asta pentru că văzusem o reclamă la Masked Singer Romania și am vrut să urmăresc și eu câteva scene de la primul episod , ca să văd despre ce este vorba. Și uite așa am ajuns pe Pro Tv Plus, unde era tot episodul înregistrat șiiiiii….tobeeee….FĂRĂ PUBLICITATE!

Să urmărești o emisiune, să pui pauză când vrei tu și să nu fii întrerupt de publicitate când ți-e lumea mai dragă? Da, da și daaaa. Pe lângă asta, ce am vrut să spun de fapt, este că au făcut super treabă cu această emisiune.

Costumele sunt de-a dreptul extraordinare, nu există povești lacrimogene în spate, prestațiile de la primul episod au fost chiar uluitoare și nu mai zic de elementul de secrețoșenie. Singurul lucru de care îmi pare rău este că eu sunt total pe lângă cu scena mondenă din România și îmi este foarte greu să ghicesc cine ar putea fi în spatele măștilor. Detectivii din juriu au menționat niște nume pe care a trebuit să le dau cu Google, căci nu auzisem în viața mea de acele persoane. Dar, cu toate acestea, emisiunea chiar m-a ținut în priză și m-a și lăsat cu o stare de spirit glumeață și jucăușă, atipică pentru mine într-o zi de luni.

Dacă nu ai văzut încă episodul și te-am intrigat, poți să îl urmărești aici. Hasta la vista!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s