Home

Eu am început anul 2021 cu mari intenții. Printre ele, să citesc o carte pe lună. Și a mers bine două luni.

Dar nu pricep unde a zburat luna martie. Parcă am clipit de 2 ori și spuf! Azi m-am uitat eu in calendar și nu mi-a convenit deloc ce am văzut.

Nici nu mai îndrăznesc să mă plâng de cat de repede trece timpul. Dar am refuzat să treacă luna fără să bifez ceva lectură.

Așa că am trișat puțin și am dat iama in cele trei cărți noi pe care le-am cumpărat pentru Ionas. Mai ales că nu bag mâna in foc că va vrea să le citim prea curând. Nu că nu l-ar atrage, dar trecem printr-o fază în care el vrea să rezolve cărți de activități înainte de somn. Așa că…

Citește mami și pentru el.

Recunosc, am evitat multă vreme sa cumpăr cărțile Prințesei Urbane. Eu sunt căpoasă de fel, dacă mi se pune pata dinainte de a citi un scriitor că nu îmi place, păi nici că îi aloc ceva din bugetul meu. Dar am decis sa văd și eu cu ochii mei despre ce vorbește lumea.

Și chiar m-am distrat copios cu Mami și tati se poartă ciudat. Am savurat fiecare pagină întrebându-mă cum ar reacționa Ionas dacă am începe și noi să facem ca mami și tati din carte. Și am bifat repede și Când mă fac mare. Mă așteptam să fie mai mult despre meserii și explicat cumva ce face fiecare. Nu zic că nu mi-a plăcut ce am citit, ba m-a luat puțin cu palpitații gandindu-ma cat de repede trece timpul ăsta. Ba chiar zilele trecute când i-am dat un pupic lui Ionas iar el a zis yucky și a început să se șteargă, am vrut sa plâng și să strig, hei, unde e Ionas, dă-mi băiețelul înapoi!!! Dar am jucat și eu rolul mamei cool, am făcut o glumă și am râs amândoi, dar inima mea plângea săraca :))

Și am mai citit și O girafă in spațiu de Cristina Donovici, poate o știți din postările marca Poveștile Cristinei. Cred că, de fapt, pe acestea le voi propune mai întâi lui Ionas. Avem aici o serie de povesti scurte, haioase, cu tâlc, cred că am șanse să îi strecor o poveste înainte de nani. Sa vedem.

Acum, sa îmi spuneți voi. Daca am citit 3 cărți de copii într-o seară, se pune că am citit o carte pe luna martie? 😅

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s