Home

Zilele noastre de vară se deosebesc până acum prin stat în casă, viroze și stări de anxietate. Masa noastră din sufragerie zici că e bar de siropuri, pe telefon dacă intru, mai aud de câte un copilaș care a luat viroza vieții și în general nu văd prea aproape ziua în care vom ieși încrezători din nou la locul de joacă sau la grădi.

Sunt și obosită, poate de aceea mai pesimistă decât de obicei, dar până acum nu prea îmi place vara asta deloc. Dar îi mai dau o șansă, sper să își revină. Nu cred să fi dat la televizor vreo știre cum că la spital este supraaglomerat la camera de gardă oriunde ai merge, plin de copii cu simptome respiratorii. Nu e Covid, deci nu e așa interesant, dar febră, muci, tuse tot se fac și, din păcate, se mai pot și complica.

Dar nu aș vrea să mă plâng la nesfârșit, sper doar ca spartanul nostru să se facă bine până la concediu, să poată zburda din piscină în mare cât îi poftește inimioara.

Ca să mai schimb totuși tonul tragic al scrierii mele, atât vă spun, doar ce am căutat o rețetă pentru porumb fiert. Eu nu am mai făcut acasă așa ceva până acum, dar cum nu prea mergem prin alte părți și cum au adus la magazinul de peste drum, am decis să pregătesc acasă. Și nu mică mi-a fost surprinderea să găsesc o rețetă foarte detaliată despre cum se pregătește corect porumbul fiert. Acum, sper să îmi iasă și mie, că tare poftă îmi e de gustul acesta al verii. Mă gândesc că nu am cum să dau greș cu el, dar nu știi niciodată :))

Dacă iese bine, am în plan să îmi fac de cap și cu niște hamsie prăjită. Altfel, am bifat cu succes înghețata și pepenele. Dacă mai aveți idei de delicatese de vară tip diy, let me know :))

Vă salut, de la depărtare.

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s