Home

3…2…1…și gata vacanța cu trenul din….Bulgaria. Și nu cu trenul, cu mașina. Dar înțelegi tu 🙂

Am petrecut o săptămână pe litoralul bulgăresc, la un resort numit White Lagoon, în Kavarna. Mulțumesc colegei mele, Teo, pe această cale pentru recomandare 🙂 Deși pe rețelele de socializare umblă tot felul de postări cu coduri de reducere la diverse hoteluri, am ales să facem rezervarea direct cu hotelul, toată comunicarea fiind pe email. Au fost foarte prompți în a răspunde, iar prețul ni s-a părut chiar corect, pentru cazare, condiții și mai ales mâncare :))

Vremea a fost de vis, iar marea părea că e numai pentru noi. Hotelul are în jur de 9 piscine, nu le-am numărat chiar pe toate, plus două secțiuni de plajă de nisip, deci oaspeții se puteau perinda și nu am simțit că este aglomerat, deși este plin sezon estival. Noi am mers la piscine doar în ultima zi. Marea a fost așa de frumoasă și primitoare și caldă, încât nu am simțit nevoia de piscine deloc. Dar pentru plăcerea copilului, ne-am dus și acolo.

Apropo de copil, modelul nostru oricum nu participa de fel la activități organizate pe acolo. El voia să se joace doar în stilul lui, cu jucăriile lui, că nu venise în vacanță să facă coregrafii 😛 Dar, de altfel, nu erau cine știe ce activități organizate pentru copii. Știu că unii părinți caută și asta când merg în vacanțe cu cei mici. Era doar un spectacol, în fiecare seară, de la ora 8, cu cântece și dans si coregrafie. În schimb, m-am bucurat să văd copii puțin mai mari de 6-7 ani împrietenindu-se de-a lungul zilelor, iar spre sfârșit ajunseseră să și mănânce toți la o masă, sporovoind nevoie mare. Mi-a adus aminte de când eram noi mici și ne împrieteneam atât de ușor cu alți copii la hotel, și ne alergam pe acolo sau pe plajă. Cei de peste 12 ani, deja stăteau separați, dar împreună, aliniați pe canapelele din lounge, fiecare cu gadget-ul lui în brațe. M-am și amuzat, că era o zonă la hotel denumită Teen Meet Point. Ce crezi, era mereu goală :))

Pentru noi, a fost ideal. Chiar dacă pe plajă nu prea a fost timp de leneveală, că ba căutam scoici, ba pietre, ba crabi mici, ba trebuia să săpăm o groapă mare și să aducem apă în ea, apoi copilul a învățat în 5 secunde să înoate cu colacul și haide mami, hai daddy, în apă!, în schimb ne-am mega relaxat, ne-am super răsfățat culinar și ne-am odihnit și noi noaptea ca oamenii. Tot ce am plătit peste suma inițială au fost 8 leva, pentru 2 frappe-uri care nu faceau parte din oferta all-inclusive.

Acasă întorși, bucurie mare că a trecut mother pe aici în weekend, casa strălucea de curățenie, și aveam și ciorbiță și felul doi în frigider! Așa să tot fii plecat. Bucuria nu a durat prea mult, căci ne-am obișnuit prea tare cu briza mării (niște fițoși, dom’le!), iar umiditatea și căldura din Popești ne-a venit de hac, dar ne-am culcat și noi mai devreme și aia a fost.

Pe scurt, tare frumos în vacanță, cu siguranță am mai reveni la White Lagoon. Chiar de azi daca s-ar putea 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s