Home

Mereu mi se întâmplă așa. Nici nu mă întorc bine dintr-un concediu, că și încep să mă gândesc unde aș putea merge data viitoare și când. Ai mai pățit și tu?

Cum am terminat de scris articolul despre Bulgaria, am decis să întru și pe aplicația de linkuri afiliate, să văd ce se mai întâmplă pe acolo. Și uite așa am aflat că există un concurs la Cărturești, în urma căruia ai putea pleca direct spre bella Italia, la Napoli.

Am zis că ar fi păcat să nu împart și cu tine această veste 🙂 În perioada 15 iulie – 14 august, orice comandă finalizată pe Cărturești intră la tragere la sorți pentru 3 (trei) city breaks la Napoli. Tot ce trebuie să faci este să bifezi căsuța “DA, vreau să particip la campania City break la Napoli” (vezi că este acolo sub opțiunile cu împachetat cadou, abonat la newsletter) atunci când te afli la checkout. Câștigătorii vor fi aleși prin tragere la sorți până pe 25 august 2021 și anunțați pe carturesti.ro și pe pagina de Facebook Carturesti Online.

Acum, eu zic că nu e rău deloc. Eu de la Cărturești cumpăr cărți de cele mai multe ori, dar uneori mă mai răsfăț cu un accesoriu pentru cafea sau o agendă frumoasă în care să mai notez gânduri, încă sunt old school din acest punct de vedere. Au oferte la cărțile în limbi străine zilele acestea și pachete atractive pentru kit-ul de vacanță. Linkurile din acest articol sunt afiliate, ceea ce înseamnă că tu comanzi ceva, te înscrii la concurs și primesc și eu o atenție din toată treaba 🙂

Cât despre Napoli, mi-l amintesc drept orașul unde am mâncat cele mai delicioase paste și cu prosecchino din ăla bun. Iar de acolo, poți vizita cu ușurință Capri, o bijuterie de insulă, cu peisaje superbe.

Te-am convins să participi la concurs? Eu deja m-am înscris, doar ce am comandat câte o cană reutilizabilă de cafea pentru mine și soț, căci bem destul de multă cafea to go și am decis să mai ajutăm și noi planeta puțin.

Spor să ai! Ciao!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s