Home

Iar am avut parte de o săptămână de pomină, cu copilul bolnav acasă, cu grjii mii, cu oboseală, stres și haos. Am început de vreo două ori să scriu un articol, dar eram așa obosită, încât parcă nu avea nici un sens ce scriam. Și nu că aș face eu publicații demne de vreo Academie, dar nici să nu se lege propozițiile între ele parcă nu îmi place.

Copilul a luat un virus urât, la cei 3 ani jumate ai lui, a luat “boala sărutului”, mononucleoza. S-a manifestat foarte agresiv în primele zile, febră mare care ceda greu, polipi inflamați care îl făceau să sforăie îngrozitor și să nu se odihnească bine, dureri de cap, stare de moleșeală. Oribil! Din fericire, prin a 5-a zi a început să se simtă mai binișor. Încă nu e hopul trecut, dar zic eu că e tot mai bine.

Mă bucur încă o dată că mi-am ascultat instinctele și am mers la spital în momentul potrivit, chiar dacă boala nu se tratează cu antibiotic, e important să fim atenți la alimentație, odihnă, a primit și o injecție care l-a ajutat să doarmă mai bine, fără atâtea sforăituri.

Este tare tare greu să îți vezi omulețul de 3 ani jumate plângând că îl doare capul. Este greu și să îl ții numai în brațe, la cele 38 de grade care erau afară și la 13 kg ale lui. Eu când sunt obosită, simt că mă urâțesc efectiv, nu e vorba de cearcăne, cât de toată fața care pică așa. Am încercat măcar să mâncăm sănătos, să nu picăm în capcana fast foodului din cauza oboselii. Și bine am făcut. A trecut perioada critică, am început să dormim din nou noaptea și să avem mai mult zvâc ziua.

Acum că nu prea are energie să alerge, compensează prin vorbit. Vrea joc de rol de la prima oră, întreabă la orice pas ce este aici? ce se aude? ce este zgmotoul? de ce? aaaa, de ce? de ce nu sunt stele pe cer? de ce se face pielea creață după baie? de ce oamenii nu au solzi? și multe alte de ce-uri :))) recunosc, îmi cam place, chiar dacă uneori aș vrea să îi spun dar mai ia și tu o pauză, măi copile :)) dar iubesc faptul că e curios, că vrea să afle.

Imită tot ce spunem, prin urmare vorba lui preferată momentan este treaba taaa! Practic, asta a fost și ultima replică în acest filmuleț, ar nu am mai apucat eu să o filmez 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s