Home

Vara lui 2021 a început târziu și s-a terminat devreme. Îmi amintesc cum am plâns de ciudă pe 1 iunie, că nu am putut organiza nimic special pentru copil, căci a plouat torențial toată ziua.

Apoi, am clipit o dată, am avut (parcă) o vacanță la mare intre două îmbolnăviri destul de serioase ale copilului, apoi am mai ieșit de trei ori la o terasă și gata vara!

Am avut timp sa dau scroll pe social media ieri și mai că nu a fost om care mai in gluma, mai in serios, sa nu marcheze sfârsitul verii într-o postare, inclusiv eu :))

Mi-a stat puțin inima în piept când am călcat pe o frunza uscată și a trosnit sub papucul meu acum doua zile. Nu mă simteam pregătită. Macar copilul e entuziasmat că se apropie Halloween și va fi spookie totul și mai e puțin și vine Moș Crăciun :))

A fost o vară care a trecut repede. Dar toate anotimpurile se cam grăbesc în ultima vreme. Sau îmbătrânesc eu și mi se pare că nu e timp 🙂

Devin melancolică la început de toamnă. Sunt născută în noiembrie, dar nu îmi plac ploile, nu suport sa îmi fie frig și numai gândul că am putea sta (iar) mai mult prin casă parcă mă face să mai planific o ieșire. În mod ironic, țin minte că la o serbare de sfârșit de an scolar din I-IV, am avut o piesă cu anotimpurile și ghici ce anotimp am primit eu 🍂

Știu, e anotimpul bogăției, culegem roadele pământului, facem gemuri și punem murături. Dar as prefera sa rămân la limonada mea cu pepene roșu tot timpul anului daca s-ar putea. Așa că las aici rugăminte către Toamnă: te rog eu mult, fii blândă!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s