Home

Când eram eu mai tânără în București, era o revistă draguță distribuită gratuit, B-24-FUN. Hai să văd, mai e cineva din generația mea pe aici care se uita prin ea, să își amintească ce era cu ea? :))

Ideea e că atunci nu aveam internet, iar această revistă erau aur în ceea ce privea ideile de cluburi, cafenele, dar și de filmele de la cinema sau piesele de teatru sau alte evenimente. Aur pentru niște fete studente și prietenii lor care voiau să descopere cât mai mult din București. În anul 2 de facultate, ne setasem chiar intenția de a nu merge de 2-3 ori în același local, ca să descoperim cât mai multe. Și ne-a ieșit în mare, am descoperit fel și fel de baruri și cluburi și ne-am distrat de minune căutând următoarea destinație.

Eeei, dar să revin la viața mea de la aproape 35 de ani (that’s right, se apropie ziua mea și simțeam nevoia să aduc aminte :D), viață stabilită aici, în Popești-Leordeni. Cred că nu e zi în care să nu se mute cineva în zonă. La cum se construiesc blocurile, chiar cred că zilnic vine cineva nou în cartier. Așa că ideea acestui site este mai mult decât binevenită.

Ce site, te întrebi? prinpopesti.ro este o platformă unde poți găsi o grămadă de idei despre unde poți mânca ceva bun, unde te poți aranja pentru o ocazie specială, contacte pentru avocați, anunțuri imobiliare, adrese ale instituțiilor publice principale și multe altele. Eu sunt deja veterană pe aici, dar tot mai descopăr vecinătatea. Oricum, sunt super încântată că avem opțiuni de mâncare extraordinare în preajmă, de cafea deja am mai povestit, am devenit abonată la Hood.

Așa că dacă ești nou pe aici, prin Popești, și nu știi pe unde să îți rezolvi treburile, acest site este de mare ajutor. Cu plăcere! 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s