Home

Mă uit la pletele ei frumoase din poza de pe link-ul creat pentru cauza ei, și îmi imaginez apoi efectele chimioterapiei asupra fetei. Să mă mai supăr că nu e deloc drept cum alege boala să își facă loc în trupuri atât de tinere nu mai are rost. Mi-e clar de acum că suntem niște biete boabe de orez în universul acesta și că e doar loterie pură dacă ajungi să trăiești suficient de multă vreme încât să te declari resemnat când părăsești lumea acasta.

În weekend, mi-a scris o colegă din liceu, cu care nu mai păstrez legătura decât pe Facebook. În liceul unde lucrează, există această adolescentă pe numele ei Diana Iordache, a cărei viață costă imens de mult în acest moment. Fire sportivă, vesrlă, plină de viață, s-a trezit într-o zi că are nevoie de 260222 euro ca să poată îndrăzni măcar să viseze la ziua de mâine.

Colega mea s-a gândit că dacă donează puțin și 2 cititori ai blogului meu, tot va fi o mică victorie pentru Diana. Eu sper să fiți în număr cât mai mare care aleg să doneze azi pentru Diana. Pentru că mă uit la poza ei și îmi spun că fata aceasta are tot dreptul să crească frumos, să învețe, să greșească, să trăiască.

Toată povestea cazului ei o găsiți aici. Pe scurt, Diana a primit un diagnostic crunt: rabdomiosarcom alveolar, o tumoare malignă agresivă, care apare la copii și adolescenți. În prezent, se află la spitalul Marie Curie, secția oncologie, unde deja a trecut prin prima cură de chimioterapie.

Diana are 15 ani și crede în Moș Crăciun. Crede cu tărie că e dreptul ei să trăiască. Hai să o ajutăm să creadă în continuare!

Puteti dona direct prin transfer bancar in urmatoarele conturi sau prin card, pe site-ul de mai sus, atenție! e important să specificați numele ei complet la detaliile tranzacției – DIANA IORDACHE .

Donații se pot face:

Denumire entitate:  Asociatia “SALVEAZA O INIMA”
Cod de inregistrare fiscala:  31015982

Cont (IBAN) bancar:

Cont RON: RO05BTRL00701205W82870XX

Cont Euro: RO28BTRLEURCRT00W8287001

CONT USD: RO68BTRLUSDCRT00W8287001

COD SWIFT: BTRLRO22

COD BIC: BTRL

Banca Transilvania Botosani

Vă rugăm să specificați pentru transfer bancar numele  copilului -DIANA IORDACHE

Mulțumesc mult de tot!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s