Home

Au fost niște zile agitate și liniștite în același timp în casa Clark, dar parcă nu puteam să las să treacă Revelionul fără să îmi iau la revedere de la anul acesta și în scris.

Mă bucur că a trecut încă un an de pandemie și noi am rămas sănătoși, la fel și părinții noștri. Mă bucur că am apucat să ne plimbăm o idee mai mult decât în 2020, că ne-am revăzut cu prieteni și că s-au așezat lucrurile în casă la noi, cu pace și armonie…în majoritatea timpului.

Îmi place că îmi place ce lucrez, am renunțat o vreme la partea de cursuri de limbă suedeză, în schimb simt o chemare către alt hobby, dar nu spun nimic despre până nu sunt eu convinsă.

Desigur, aș avea niște dorințe cu noul an. Să am mai mare grijă de corpul meu, să fac sport mai des etc etc, dar sigur toți avem câte ceva pe lista cu intenții.

Cert este că îmi doresc doar să fim în continuare sănătoși, să ne bucurăm de copil cât încă e ahtiat după prezența noastră și astfel să ne vedem de planurile noaste.

Vă doresc și vouă, de la mic la mare, un an nou cu bucurii, cu împliniri, cu tot ce vreți voi să fie. Aș fi vrut să fie scriitura mai lungă, dar, cum spuneam, agitație multă în casa Clark 🙂

An nou fericit, dragii mei!

La mulți ani!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s