Home

“Mami, sunt foarte fericit! Cred că o să și plâng puțin!”

Nu știu alti copii cum sunt la 4 ani, dar al nostru băiețel ne-a surprins de la prima oră cu pupici dulci și declarații de iubire, și culmea, înainte de cadouri 🙂

Suntem absolut dați pe spate de băiatul acesta încă blond, care țopăie non stop și dacă îl întrebi de ce sare așa răspunde foarte nonșalant, “pentru că sunt fericit!” Învățăm împreună zi de zi cum să ne gestionam emoțiile și trăirile, și noi cei mari, și el la 4 ani ai lui.

Dacă am putea sa ne jucăm continuu, nu ar zice nu. Azi, de ziua lui, nici măcar nu a cerut televizor, numai să ne jucăm și să inventăm povești. S-a declarat mulțumit de tortul lui cu Mario și a cerut porție extra.

Cert e că, deși am stat foarte mult împreună cam de când a venit el pe lume, încă rămânem cu gura căscată la cât de multe cunoștințe sunt deja în creierașul lui. A petrecut două săptămâni cu bunicii scoțieni în vizită la noi și felul în care face switch-ul din română în engleză și invers și cum duce conversații și ce replici dă, ne lasă uimiți de fiecare dată.

Nici nu știu când am clipit și când au trecut 4 ani. Dar deja nu mă mai mir. Amintiri avem deja berechet, poze mii și gânduri optimiste pentru anul ce vine.

La mulți ani, Ionas, te iubim tare mult!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s