Home

Câteodată, mi se pare că băieții aceștia doi din viața și casa mea au o alianță a lor, numai de ei știută, altfel nu îmi explic de ce eu nu am voie să mă joc unele jocuri, sau, când primesc permisiune, greșesc ceva și sunt trimisă la închisoare.

Apoi, îmi dau seama, că ceva ceva e la mijloc. Unul născut pe 02, celălalt pe 20 ale lunii. Pe unul îl știu de 8 ani, pe celălalt l-am scos la lumină acum 4 ani. Amândoi de-o bună dispoziție deosebită 🙂

Că tot suntem la multipli de 4, se întâmplă că azi e chiar o aniversare specială, domnul scoțian împlinește 40 de ani. Acum, data ne-a prins în plin val epidemiologic, noi înșine suntem puțin răciți, nu vom sărbători cu multă lume azi, ba din contră, vom fi doar noi trei la tăierea tortului. Dar, chiar și fără petrecere și mese întinse, pot să dau de veste în lumea largă că sunt foarte fericită în toată ecuația aceasta.

Sunt bucuroasă că l-am întâlnit acum 8 ani, că am înfruntat viscolul groaznic (că așa era vremea în ianuarie pe vremea mea) ca să ies în oraș la întâlnire și că suntem unde suntem azi, cu bune, cu rele, cu iubire și cu înțelegere.

La mulți ani, măi honey! Să petrecem următorii 40 de ani împreuna, zic 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s