Home

Azi am fost iar puștoaică vreo 30 de minute. Am dansat până m-a apucat durerea de splină :))

Când eram eu tânără și neliniștită, mă pregăteam mereu să ies în club pe ritmuri de Dr Dre. Era un ritual al meu. De câte ori am dansat pe 50 Cent, nici eu nu mai știu. Și când așteptam un semn, un mesaj, o vorbă ceva, Mary J Blige mergea pe repeat pe fundal.

Acum acest video de la SuperBowl LVI parcă a adus laolaltă toate amintirile din copilărie. Ce să mai, m-am distrat maxim apoi dând play în continuare la toate melodiile de aici.

Știi filmul ăla cu Julia Roberts, Runaway Bride îi spune, în care ea nu se putea decide cum îi plac ouăle? Așa am fost și eu cu muzica. Am ascultat multe genuri, am dansat pe multe ritmuri, titlul acela cu A Fost o Vremea nu e o întâmplare, cine știe cunoaște, dar am ascultat și Beyonce și Foo Fighters, fără să simt că trădez vreun gen muzical în vreun fel. Pur și simplu depinde de mood, de momentul acela din viața mea, de ce mă face să mă simt bine în acel moment.

În fine, am zis să las aici acest link, poate își mai amintește cineva de tinerețe în felul ăsta. Acum mă duc să aplic niște cremă, cred că mi-a zvâcnit ceva pe la ceafă 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s