Home

A fost o săptămână chiar deosebită pentru mine. Suficient de specială încât să treacă și aici, la jurnal, pentru eternitate. Cred că meritam puțin răsfăț după aproape două săptămâni de izolare care au părut 5 ani pentru claustrofoaba din mine. Căci da, l-am prins și noi pe Covidel în vizită, acum la spartul târgului (sper). Dar, cum zicea cineva, a fost o bestiuță mică, ce nu ne-a speriat sau torturat chiar tare, dar tot a fost și ne-a dat iar ritmul peste cap.

Așa că luni am decis să ne plimbăm în oraș cât era copilul la grădi. Am mâncat undeva drăguț, ne-am plimbat kilometri întregi și ne-am bucurat să respirăm chiar și aerul poluat al Bucureștiului. Am observat că ale noastre corpuri sunt dornice de mișcare, căci mă temeam inițial că voi obosi dupa 500 de pași, dar am mers foarte mult și nu am simțit nici o oboseală, picioarele mele abia așteptau să facă stâng drept, stâng drept.

Marți și miercuri am lucrat destul de mult, dar m-am bucurat că a ajuns și o rochiță tare drăguță pe care o comandasem pentru mine. Joi, am făcut ceva total nou pentru noi. Am mers la înot. Primisem o invitație de la un coleg de muncă la World Class și am decis să încercăm o sală cu bazin de înot. Recunosc că amândoi ne simțeam puțin stingheri când am ajuns, totul era foarte nou pentru noi, nu mai fusesem la acea sală niciodată, și mă simțeam fraierică dandana de nu știam nici cum să blochez dulăpiorul, mi-a luat ceva să mă prind. Dar a fost atât de bine la înot, că nici nu a mai contat. Apoi, am făcut și saună 20 de minute. Vis paradis! Am întâlnit o doamnă și am vorbit la întâmplare despre școli, cluburi sportive și imobiliare. Da, în nici 20 de minute :))

Iar azi am decis să iau prânzul face to face cu managerul meu, să mai vorbim despre ce mai facem noi, să discutăm ce pe Zoom nu avem niciodată timp să vorbim așa mult. Bonus, mi-am găsit ghetuțe de primăvară!

Ce vreau să spun, ca să nu simți că ai citit degeaba ce am făcut eu săptămâna asta. Mi-a prins tare bine să mai ies din bula mea, în care cam toate zilele arată la fel. Mă simt mult mai relaxată, am dormit mult mai bine după o zi cu 10K pași decât în zilele de izolare acasă, mă simt mai inspirată și mai energică. Acum, aș vrea să spun că ne facem abonament la înot, dar până nu văd nu cred nici eu. Dar a fost minunat să mai scoatem capul în lume, să diversificăm puțin activitățile de zi cu zi. Și îti recomand și ție să alegi o zi în care să mai ieși din bula ta, să faci ceva diferit, să mergi undeva nou, să vorbești cu cineva cu care nu ai mai vorbit de multă vreme. Ia să vezi ce bine prinde! 🙂

Weekend cu soare îți doresc!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s