Home

Se prea poate spune că am fost under a dry spell lately….cu cititul. Nu știu cum se face, dar din februarie, de când a fost covidel la noi acasă în vizită, nu m-am putut mobiliza să citesc. Am început trei cărți și abia dacă am terminat una, mai mult de rușine, că aveam clubul de lectură. Dar greu, tare greu.

Culmea, pofta mi-a revenit într-o perioadă foarte obositoare și stresantă. Și anume într-o lună în care soțul a lucrat de pe 2 continente diferite, în care am fost mult singură cu Ionas și în care munca a fost foarte foarte aglomerată.

Am început o a patra carte și ce să vezi, am și terminat-o. Așa, obosită, stoarsă de vlagă, am ales să citesc iar seara, în loc de veșnicul scroll down pe telefon. Am ales ceva ficțiune lejeruță, de unde am învățat totuși despre quackeri, quilturi și America la începuturile ei de cale ferată.

Acum, sunt cu gândul la vacanța ce se apropie și mă întreb ce carte să iau cu mine, deci e bine, sunt pe drumul refacerii intelectuale 🙂

Bine, mai am un mic secret. De curând, am început un program de mentoring, eu fiind mentee-ul, evident. E ceva nou pentru mine, dar simțeam mult nevoia de ceva care să mă ajute să mă așez mai bine în drumul meu, în cariera mea. Coincidență sau nu, am reluat cititul a doua zi după prima sesiune de mentoring. Poate a fost chiar primul aha care se aștepta scos la lumină.

Altfel, e vară și vara mereu e ceva de făcut. Prin casă, pe lângă casă, la soare, la umbră, la oraș, la țară, zilele trec super rapid și parcă văd că iar suspin că am inspirat de două ori și a trecut anotimpul meu preferat. Îmi doresc totuși să fiu mai atentă la mine, să fac mai mult din ce îmi transmit inima și corpul și mintea să fac. Vă anunț la toamnă ce a ieșit 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s