Home

Cum era aia cu la mare, aer sărat, sănătate curată? Poate la alții, că la noi a răcit copilul după trei zile de mare. E ok, nu mă plâng (încă) dar mă enervează puțin 😅

In afara mucilor dezvoltați peste noapte, este ca un pește care a revenit la habitatul lui natural. Abia îl scoatem din apă, dă din picioare zici că are motoraș, ar face numai întreceri, îi place la fel și în mare și în piscină, deși cea din urmă parcă e mereu mai distractivă.

Suntem în Bulgaria, la un resort, și e tare bine că suntem pe leneveală. Cu plecările soțului peste hotare, cu munca și cu toate adunate, chiar aveam nevoie sa spunem piua și să mergem undeva unde chiar sa nu avem tentații de alte excursii, vizitat chestii și altele. Doar soare, mare, nisip, somn, repeat. Câteodată, mai ales după o vârstă, e nevoie și de așa ceva.

Raportez total la întâmplare, nu am un fir logic cu această postare. Sunt mulți turiști străini in jur, m-am super dezobișnuit să ascult limbi străine pe șezlongurile de lângă. Ba chiar multă suedeză, surprinzător, nu cumva să mă dezleg total de corporație.

La all inclusive e bine tare, pentru mine lipsa oricărei griji legată de mese e din start o mega relaxare. Tot la masă, nu mă pot abține să nu observ veșnicele clișee legate de all inclusive, desi parcă nu își mai umple lumea farfuriile chiar așa ca inainte. In schimb, am văzut o porție de paste și o felie de tort pe aceeași farfurie, mâncate nici eu nu știu în ce ordine.

In fine, eu sper doar să treacă răceala până ne întoarcem. Acum om vedea ce va fi. Vă pup din vacanță!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s