Home

Ușor ușor mai încheiem un an. Ultimele zile parcă trec tot mai repede, cu multe pregătiri, curățenie, cadouri, întâlniri, reîntâlniri. Dar e frumos, nu mă plâng, mai ales că a fost un an chiar bun, îndrăznesc a spune.

Virușii nu ne-au ocolit, ba din contră, muncă multă și oboseală din plin, dar e prima dată după ceva vreme când chiar simt că a fost un an bun. Am călătorit, am socializat în sfârșit mai mult, am citit, am mai închis un credit, am redirecționat niște bani către a ne asigura viitorul mai bine, am rezolvat niște probleme de sănătate, ne-am descurcat bine și cu serviciul nostru corporatist, și, last but not least, ne-am bucurat din plin de al 4-lea an al lui Ionas, care a atins noi culmi de drăgălășenie și șmecherenie.

Desigur, am și dat rateuri la unele capitole. Dar sincer, la cât de stresată am fost pe partea de sănătate, chiar nu mai contează. Ba chiar mă felicit că am găsit resurse în mine să fac atât de multe.

Iar acum, la sfârșit de 2022, mă simt recunoscătoare pentru că am încă familia aproape, prietenele mele sunt și mai aproape, și că putem să petrecem împreună timp frumos, de calitate. Dacă ar fi și pace în lume, sau măcar aici la vecini, ar fi mai mult ca perfect.

Iar de la 2023, aștept să văd cu ce ne mai surprinde, nu am planuri sau intenții mărețe, de fapt, singura intenție clar stabilită este pe partea de wellbeing, vreau să mă concentrez pe a deprinde sau redeprinde un mod de viață activ, sănătos.

Iar ție, care mă citești, îți doresc un an nou plin, prosper, sănătos, frumos și dichisit.

Să ne auzim cu bine!

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s