Home

Am luat o pauză de cafea și sandviș și am decis că e prilej numai bun să urmăresc și eu mult criticata performanță a Rihannei la Super Bowl Half Time Show. Mereu mi-au plăcut spectacolele oferite de către artiști la această finală, așa că am vrut să văd și eu care e faza cu toată critica.

Ba că a fost prea scurt spectacolul, ba că nu a avut invitați, de ce nu a avut invitați, că nu a cântat nimic nou, că de ce nu mai compune, că dansul a fost așa și pe dincolo, în fine, cam toate articolele ce mi-au ieșit în cale erau pe tema asta. Nu îți imagina că urmăresc cu zel secțiunea de can can, doar ce îmi mai sugereaza aplicația de știri de pe telefon, probabil că odată ce am intrat să citesc un articol, numai din zona asta apăreau.

Așa că eram curioasă oricum să văd spectacolul, că pe Umbrella și Shine Bright Like A Diamond am cam dansat muuulte ore bune când eram mai mică, iar B$%$h, Better Have My Money recunosc că o ascultam în Q end, când eram în Collections, să atrag plățile să vină la mine…în target :))

Spectacolul e aici daca vrei și tu să îl vezi. Și acum să îți spun umila mea părere, nesolicitată, dar cum nu mă pot abține, scriu și eu aici. Eu am văzut o femeie însărcinată, care are 34 de ani, care mai are și bebeluș acasă, dovedind o prestație de care mulți artiști nu ar fi în stare vreodată. Show complet, coregrafie impecabilă, lumini, platforme plutitoare și o artistă superbă, cu burtica la vedere, cântând hituri din copilăria mea. Treisprezece minute în care femeia nu și-a luat o pauză, a cântat și s-a mișcat non stop, și nici mommy brain nu a avut, că nu a dat cu stângul în dreptul.

Așa că nu pot decât să spun Mulțumesc, Rihanna! Mulțumesc că ai arătat lumii că femeile însărcinate nu sunt bolnave, nu dau înapoi de la greu. Că femeile însărcinate sunt superbe, puternice, talentate, muncitoare, da, Rihanna muncea aici chiar dacă pare că e în club cu prietenii ei.

Mi-am terminat și sandvișul și cafeaua. Așa că mă întorc la targetul meu. Dar mai ascult puțin Rihanna în fundal, pentru că mi-a făcut ziua mai frumoasă cu prestația ei la Super Bowl.

Tu, ce nebunii făceai când erai însărcinată? 🙂

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s