Home

O dată în an, este despre el. Cumva am făcut eu, că, de fapt, este și despre noi. Dacă ați mai citit aici cum ne-am întâlnit și îndrăgostit, știți acum că ziua lui e și aniversarea noastră. Acum că avem și aniversarea nunții totuși, căci în cei 5 ani de relație, ne-am tot mutat la alt nivel, am stabilit că de ziua lui primește doar el cadou de acum 😊

Uneori, cred că tații sunt ușor nedreptățiți. Când apare un bebeluș in familie, toată lumea întreabă de cel mic. Doarme? Mănâncă? E bine? Puțini își aduc aminte să o întrebe și pe mamă daca e ok, daca rezista, cum se simte etc. Și mai nimeni nu îl întreabă și pe bietul tată, măi dar tu cum ești? Cum te simți?

Dar el, tatăl copilului, soțul meu, este extrem de important în ecuația familiei noastre. Căci poate nu de puține ori a venit obosit de la birou, după o zi întreagă de rapoarte, întâlniri, conferințe. Cumva, cel puțin în acest an care a trecut, a reușit de fiecare dată să lase toată oboseala la ușă și să se transforme într-un tătic pus pe joacă. O dată nu a zis, honey, in seara asta chiar nu am chef! Pentru asta și numai pentru asta, îl iubesc și îi mulțumesc că există!

Ca și mine, anul acesta a zis că nu vrea nimic special de ziua lui, căci el nu mai e așa important și nu vrea să facă mare lucru. Eu macar am avut timp să îmi revin, din noiembrie până acum, așa că i-am explicat că toți suntem foarte importanți în această familie și chiar daca vom petrece foarte restrâns pentru că gripă, de petrecut tot petrecem noi cumva! Și dacă tot nu mă crede, îi mai las aici câteva motive pentru care îi mulțumesc că există, că e așa cum e, adică iubitor, răbdător și cald:

1. Chiar este cald. La propriu și la figurat. Eu iarna îl numesc “soba umană”, emana atâta căldură, că mă poate incalzi imediat daca mi-e frigut.

2. Aproape in fiecare seara, spală vasele din bucătărie și face ordine după ce eu am gătit în ziua care s-a incheiat.

3. Spală vasele și nu umple toată bucătăria de apa cum fac eu când spăl vasele.

4. Când schimba el lenjeria de pat, mă simt ca la hotel apoi, e totul super aliniat și pilota frumos îmbrăcată. Eu tot timpul las goluri în cearceaf.

5. Face niste scrambled eggs foarte foarte bune.

6. De cate ori sunt supărată, are o vorba buna pentru mine și o îmbrățișare.

7. Are atâta răbdare că mă enerveaza uneori 🤣

8. Înțelege că am nevoie de timp pentru mine și îmi dă posibilitatea să am un mic răsfăț ori de câte ori are ocazia.

9. Este un părinte echilibrat (in 90% din timp) in mod natural, fara teorii citite, cum fac eu.

10. Pentru un motiv câteodată necunoscut mie, mă iubește necondiționat, nu a lăsat să treacă o noapte vreodată în 5 ani in care sa adormim supărați unul pe celălalt și insistă să ne rezolvam rapid micile conflicte, pentru a ne putea bucura in voie de și așa puținul timp petrecut împreună. Avem și un nume de cod pentru astfel de situații, ELMO (enough, let’s move on).

Sper că l-am convins cu astea 10. Daca nu, eu mai am 😊

La multi ani, honey! Te iubesc!

Advertisement

2 thoughts on “Ziua lui Honey

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s