Home

Se zice că într-un metrou, că doar în calitate de corporatistă e mijlocul meu de transport preferat, intră cam 1200 de oameni. Adică metroul ar trebui să facă vreo 4 drumuri plin ochi, numai ca să-i care pe toţi cei care au vizitat blogul meu anul acesta. Pentru asta, vă mulţumesc.

Mai spun statisticile mele că cei mai mulţi vizitatori sunt din România, UK şi Suedia. Fapt ce mă bucură, înseamnă că rubrica de Swedish – My Love, are fanii ei. Mai ales că articolele despre limba suedeză şi stilul de viaţă în Suedia au fost abordate prin căutări pe Google.

Nu îmi vine să mă bucur neapărat că cel mai citit articol pe anul acesta a fost Dreptatea se face, că din păcate nu se dă. În Jurnalul meu de corporatistă, mi-am propus să scriu despre lucruri şi experienţe frumoase, să creez amintiri unice şi să vă inspir cât de puţin şi pe voi, cititorii mei, să vă concentraţi pe lucrurile pozitive din viaţă. Articolul ăsta a fost scris la furie, tristeţe şi frustrare. Probabil a fost foarte citit în contextul Colectiv-ului. Sper doar din suflet să nu mai am motive să scriu astfel de articole în 2016.

Alte articole care v-au plăcut au fost:

De seara…

Tu ce voiai să devii când erai mic?

Dă-mi, Doamne, răbdare, să mănânc sănătos!

Sunt tare bucuroasă că acestea v-au plăcut cel mai mult. Îmi dovedesc încă o dată că astrele chiar lucrează pentru noi. De ce? Păi exact aceste 3 articole definesc obiectivele mele principale pe 2016:

-Îmi propun ca apartamentul nostru să arate cât mai mult a cămin, acum e mai degrabă un spaţiu mare cu multe bagaje în el. Vreau să îl mobilăm, să dăm petreceri aici şi să ne simţim cât mai minunat posibil când venim acasă.

-Am prins în sfârşit curajul să urmez un vis al meu de când eram mai mică, acela al antreprenoriatului. Aşa că, din 2016, sper să vă anunţ numai de bine despre proiectul nou numit Academia de Bune Maniere, proiect pe care l-am iniţiat alături de draga mea prietenă, Nicoleta Nicolescu.

-Şiiii, desigur, îmi propun ca vara lui 2016 să mă găsească în forma mea suplă de care îmi este dor, căci stresul şi mâncatul emoţional din ultimele luni şi-au spus cuvântul asupra mea.

În final, vă mulţumesc mult mult mult că aţi găsit scrierile mele pe internet şi că aţi prins răgaz să le citiţi. Vă doresc un an nou excelent, cu multe bucurii, împliniri şi sănătate cât cuprinde!

Vă pupă corporatista.

Alexandra

Happy-New-Year-Images-2016-advance

-sursa foto aici

 

Advertisement

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s